Opsite Spray Dressing Product Safety Data Sheet

Any books, lectures or tutorials on making a non linux based OS?

Any books, lectures or tutorials on making a non Linux based os? Any help would be appreciated! Thanks
submitted by pirateprinceofficial to cpp_questions [link] [comments]

[SIC] Cerita Pengalaman Flight back home to Indo/ Jakarta in late June.

Halo!
Saya ada baca di Daily Chat Thread kemarin, somebody asked ada yang punya pengalaman recently in june/july travel balik ke Indo (paska PSBB kelar), gimana ceritanya? Nah since I got help previously in this subreddit, I would like to give back some informations. Kalo secara resmi Protokol Kedatangan Dari Luar Negri sudah dijelaskan disini (so far peraturannya masih sama mostly)
Tapi kalau ada yang mau tau gimana-gimananya from first-hand experience (dari saya) - Allow me to share! Ini super Long read karena saya orangnya suka kronologikal dan jelasin sedetail-detailnya ya btw.

!! IMPORTANT !! Untuk backstory: Saya WNI yang bekerja di Singapura hampir 3 tahun, Kehilangan Pekerjaan, dan akhirnya pulang kampung balik ke rumah di Jakarta karena bangkrut dan visa stay sudah habis, wajib pulang ke Indo. Saya bukan sekenanya pergi liburan keluar negri/ turis/ plesiran. SAYA NULIS INI UNTUK SEKEDAR INFO KE WNI YANG ADA DILUAR INDO, ENTAH KERJA/KULIAH/ HIDUP DISANA YANG MAU BALIK KE INDONESIA. Dan jelas, saya tidak mengendorse orang untuk sana pergi liburan ke Luar negri dan tidak mengajak orang lain buat melanggar protokol! Mohon dicatat tujuan saya share ini. Sorry nge-gas gara-gara ada aja orang yang GAK baca dan suka jump to conclusion nuduh.

PS: Mohon diingat sekarang protokol sudah pasti diperbaharui, please refer to the latest update depends on what airlines you’re taking (cause it’s different for each, from what I heard) - dan mendaratnya provinsi mana?
This is case yang specific by me previously, I do not speak for any experience other than myself.

01 - PRE-FLIGHT:

Waktu itu flight dari SG ke Jakarta (Soekarno-Hatta) jam 3 sore pakai Garuda, 27 juni, dari Garuda syarat ke calon penumpang dari maskapai tersebut ada 2:
Opsi A - bawa Health Clearance letter Maximal 72 jam sejak diterbitkan (wajib) dengan bukti Hasil Rapid Test Non-Reactive yang valid for 48 jam (additional)
ataaauuuu
Opsi B - Health Clearance Letter (maximum 72 jam sejak diterbitkan) + Bukti cetak Hasil Swab/PCR Test NEGATIVE (-) maksimal 7hari sejak diterbitkan.

^ Semua ini harus disiapkan di negara keberangkatan/negara asal. Dan Kebijakan tergantung maskapai penerbangan masing-masing, dan bandara tujuan.

02 - THE FLIGHT:

Nah, Move on to the next step, ada 3 Skenario untuk maskapai saya waktu itu (Garuda)
Skenario 1Cuma punya Health Clearance Letter tapi No lab test, no rapid test result = Tetep boleh terbang, tapi begitu mendarat nanti wajib ikutin protokol resmi Kedatangan WNI paket komplit. >Saya persis begini kondisinya waktu itu.
Skenario 2Punya Health Clearance Letter dari RS/Klinik dan Hasil Rapid Test Non-Reactive (Cetak, tidak bisa pdf or screenshot doang) = Pasti boleh terbang, tapi begitu mendarat nanti wajib tetap ikutin protokol resmi kedatangan WNI paket komplit
Skenario 3Punya Health Clearance dan Swab Test (PCR) dengan hasil Negatif (dicetak ya) = Pastinya boleh terbang. Begitu mendarat, ikutin protokol resmi kedatangan WNI paket kilat.


Nah di-inget dulu info diatas, saya menceritakan prosedur kedatangan:

03 - POST-FLIGHT:

Jadi begitu mendarat dengan aman, turun pesawat nanti langsung akan di escort menuju beberapa checkpoints yang dilewati. (Note: Banyak jalan kakinya lama + jauh dari biasanya)
Checkpoint 1: Kamu dikumpulin dengan penumpang lainnnya (bisa gabung sama penumpang pesawat lainnya kalo barengan landing-nya) untuk isi formulir rada banyak dan detail. Duduk di kursi berjarak aman dari yang lain. Sambil isi formulir nanti ada petugas yang semprat semprot dirimu untuk sanitasi, lumayan buat mengurangi rasa parno lol.
Checkpoint 2: Lanjut ke bagian booth Cek suhu badan, saturasi, general quick check up lah (dirimu demam/ visibly sick or whatnot) abis itu disuruh lanjut ke >
Checkpoint 3: Antri mau rapid test, di test rapid, sat set cepet, lalu disuruh pindah ke kursi tunggu ke >
Checkpoint 4: Duduk di both buat nunggu trus ambil hasil rapid nya.
Checkpoint 5: Disini ada petugas nanyain, apa skenario kamu?

04 - THE QUARANTINE PART

Nah ini yang sering jadi pertanyaan!
Karena sudah wajib PCR (bagi yang tidak ada hasil cetak Swab Test (PCR))— si petugas Checkpoint 5 akan tanyain kamu: mau Karantina dimana?
Pilihan hanya ada 2 (waktu itu):
Pada saat itu, petugas (discreetly, rada berbisik) memberi tahu kalo wisma sedang overload dan yang sisa itu cuma sekamar gabung ber-3 dengan orang lain. And you might heard the words about how the wisma situation is (overwhelmed, no facility, the higher exposure cause the lab and so many people etc ) - Jadi saya pilih karantina tunggu di hotel, bayar sendiri.
Kalo kamu pilih Gratis (Wisma) Banyak petugas yang akan escort kamu; Jadi ga kebingungan. They will take you to bus sambil nunggu penumpang lainnya (setelah kamu ambil bagasi kamu ya), you will wait til the bus penuh, this may take hour or longer. Later you all will be taken to Wisma Atlet. Saya cuma tahu sampai situ aja.
Kalo kamu pilih Bayar Sendiri/ Hotel (I chose this!) - Petugas Checkpoint 5 akan kasih kamu Formulir dan cantelan/ lanyard sebagai identifier saja, disuruh urus sendiri cari info hotelnya di luar bandara. Petugas cuma kasih nama-nama hotel only (Ga ada price list/ dll nya, kita disuruh cari info sendiri). Terus kamu dipersilahkan pergi ke bagian ambil bagasi, keluar dari bandara seperti biasa.
Begitu sampai keluar bandara, nanti ada petugas hotel karantina yang bakal nawarin diri (just like kalo lo baru landing ada yang nawarin taksi? taksi?) -
Saat itu, pilihan hotelnya ini:
Kalo kamu pilih Mercure/Grand Mercure/ Novotel, itu semi hoki-hokian ya. Waktu itu saya dibilang, pihak hotel Mercure & Novotel lagi nggak standby di bandara jadi Penumpang yang harus telpon sendiri ke hotel-nya dan request. Harga = Unknown.
Kalo Pullman Central park, paket Karantina-menunggu-hasil-swab itu harganya 1.550.000-ish per malam. Dan harus kamu sendiri yang telpon hotelnya (on-demand) baru mereka jemput. Mereka tidak ada perwakilan hotel standby di bandara (these info by mereka langsung saat ditelpon).
Saya pilih hotel Holiday Inn Kemayoran, karena:Pihak Perwakilan Hotel-nya sangat friendly (bagi saya yang masih parno dan anxious) dan mereka standby di bandara dengan brosur harga paket karantina, info, dan gerak cepat ready dengan transport segala. Apa-apa kita tanya, di jawab. Dan: ter-Murah (700,000 per malam, sudah termasuk makan dan transport dari bandara menuju hotel). Also, my friends chose this hotel too, a week before me. Kamarnya oke sih I got the ~18m2 room with big ass window to the street view.
Setelah kamu memutuskan lokasi karantina — mari lanjut ke:

05 - THE SWAB TEST (PCR) PART


Nah, kita ternyata punya 2 pilihan buat PCR test.
Pokoknya kalo kamu milih karantina di wisma (gratis) atau hotel (bayar ndiri), tetap diberi ada pilihan Swab Test (PCR)-nya mau yang gimana:
Opsi A - Gratis dari Pemerintah. Swab Test (PCR) gratis dari pemerintah itu di wisma Atlet lokasinya, selalu ada tiap hari tidak pernah libur, lab-nya jalan terus. Tetapi waktu pengambilan sample/ swab test-nya hanya ada dari jam 8 - 11 pagi saja. Hasil Swab Test (PCR) keluar 3-5 hari setelah pengambilan sampel, paling lama 7 hari. (Saya pilih yang gratis ini, karena lokasi hanya 10 menit dari hotel Holiday Inn, transport ditanggung, dan juga karena saya udah bangkrut dan nggak buru-buru juga. Saya swab minggu pagi, rabu siang sudah keluar hasilnya dan checkout hotel instantly)
Tambahan: Swab test di wisma atlet ini di open spaces (semacam hall gitu, kayak parkiran tapi bersih) - dan area untuk swab test peserta dari hotel itu dibedakan dengan swab-test yang lain. Jadi kesaannya, semi-eksklusif, semi VIP. Ga dicampur dari peserta Non-hotel-stayers.
Opsi B - (Kalo diburu waktu atau punya uang lebih) Bayar Sendiri Test Mandiri. Ada beberapa rumah sakit swasta yang menawarkan Swab Test (PCR) Mandiri, jadi Petugas medis mereka akan datengin kamu di Hotel/Wisma. Bisa di bicarakan dengan Gugus Kawal Covid/ Petugas di hotel masing-masing info lanjutannya. Hasil swab test pasti keluar dalam 1 hari. Tapi ya... mahal, terakhir tuh saya tanya; ada RS Ciputra (Rp2.250.000, petugasnya nyamperin ke hotel- worth it sih menurutku ya, H+1 guarantee result), terus ada RSPAD (kalo swab-testnya weekend harga surcharge: 6 juta, hari biasa 2-3jutaan mungkin ya ga tau pasti).

06 - THE END OF THIS JOURNEY

Whichever opsi Swab Test (PCR) yang kamu pilih, nanti ada 2 most-likely scneraios setelah hasilnya keluar:


Saya mendarat Sabtu - 27 Juni jam 4 sore > Checkin hotel> Swab Test Minggu Pagi (28 Juni)) > Hasil Swab keluar Rabu (1 Juli) > check out hotel, pulang ke rumah, lanjut karantina mandiri > 16 Juli Bebas sampai sekarang (tapi tetep ga berani keluar hehe)
Ternyata setelah kamu beres Swab Test/PCR - sisa proses-nya santuy banget. Selama 14 Hari Karantina Mandiri dirumah - Ga ada yang cek dan mantau, jadi ya tanggung jawab diri masing-masing aja disiplin. I heard banyak yang breach this self-quarantine, i mean, ga heran sih. Not being tracked at all. Kalau saya parno dan immunocompromised, pastinya saya tidak ada keluar dan breach quarantine, don't worry.
submitted by so_fine_ to indonesia [link] [comments]

Panduan Cepat tentang Cara Memulihkan File PST Outlook dengan Aman

File data prospek dapat dipulihkan hanya dengan menggunakan 'Alat Perbaikan Kotak Masuk' (SCANPST.EXE). Perangkat lunak Perbaikan Kotak Masuk memeriksa file data Outlook di sistem Anda untuk memastikan apakah file tersebut utuh. Di blog ini, kami akan membahas bagaimana pengguna dapat memulihkan file PST Outlook tanpa merusak datanya. Pastikan Anda membaca blog untuk mengetahui cara aman memulihkan data tanpa kehilangan satu file pun.

Di bawah ini adalah beberapa kemungkinan situasi ketika Anda perlu menggunakan Perangkat Lunak Perbaikan Kotak Masuk:

● Menerima pesan yang menyatakan bahwa Outlook tidak dapat membuka file data Anda.
● Menerima pesan yang menunjukkan bahwa Outlook tidak dapat membuka serangkaian folder.
● Diasumsikan jika file Outlook Anda rusak.

Tahu-Bagaimana Memulihkan File PST Outlook

  1. Keluar dari Outlook dan pindai di salah satu lokasi file berikut:

* Outlook 2019: C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ root \ Office16

  1. Klik pada SCANPST.EXE.
  2. Klik 'Jelajahi' untuk memilih File Data Outlook (.pst) yang Anda perlukan untuk memindai dan menemukan file dengan melihat 'Menemukan File Data Outlook'.

Catatan: Saat memindai file, file log baru dibuat secara otomatis. Jika Anda tidak menginginkan file tersebut, pilih 'Opsi' dan pilih untuk tidak membuat file log, atau Anda dapat menyimpan hasilnya ke file log yang ada.

  1. Pilih 'Mulai' untuk memulai pemindaian file.
  2. Jika pemindaian mendeteksi kesalahan, pilih 'Perbaiki' untuk memulai proses untuk memperbaiki file.

Catatan: Saat memindai, file cadangan dibuat selama proses perbaikan. Ubah lokasi default atau nama file cadangan dengan memasukkan nama baru atau memilih lokasi tempat Anda ingin menyimpan file. Pastikan untuk menjalankan perangkat lunak beberapa kali untuk memastikan untuk memperbaiki file data Anda. Terkadang, file tidak dapat dipulihkan jika file data rusak atau tidak dapat diperbaiki.

  1. Setelah proses perbaikan selesai, buka file data Outlook yang baru saja Anda perbaiki.
Catatan: Anda akan menemukan folder yang hilang dan ditemukan serta folder Outlook default di folder bernama 'Folder Pribadi yang Dipulihkan' di 'Panel Folder'. Setelah prosedur perbaikan, Anda mungkin menemukan folder tertentu kosong. Di folder 'Hilang dan Ditemukan', file dan folder yang dipulihkan tidak dapat ditempatkan dalam bentuk aslinya oleh alat perbaikan.

Buat File Data Baru

Buat file data baru dan pindahkan file di folder 'Lost and Found' di file data baru. Setelah Anda mengekspor file, Anda dapat membuang folder 'Pribadi yang Dipulihkan' bersama dengan folder 'Hilang dan Ditemukan'.
Bagaimana memulihkan file PST Outlook dengan aman?

Scanpst memiliki banyak batasan dan terkadang tidak berfungsi secara efisien. Ini memakan waktu dan tidak efisien untuk menangani banyak file PST secara bersamaan. Untuk mengatasi masalah Anda, Anda dapat memilih alat Pemulihan PST KDETools dan memperbaiki masalah Anda hanya dalam beberapa menit. Alat mahir memulihkan data PST ke dalam format file MBOX, MSG, EML, EMLX, PDF, PST, dan lain-lain. Pengguna berhasil mengonversi file PST yang sangat terenkripsi dan dilindungi kata sandi dalam format yang diinginkan. Perangkat lunak canggih dapat memulihkan file PST yang terlalu besar tanpa kehilangan data apa pun. Dengan menggunakan alat bantu yang efisien, pengguna dapat dengan mudah memulihkan email Outlook PST ke Live Exchange Server dan Office 365.

Baca lebih banyak: https://www.kdetools.com/pst-converter.html
submitted by Zestyclose-Ad-3715 to u/Zestyclose-Ad-3715 [link] [comments]

Looking for a specific tutorial from ~10 years ago

So long story short, in school (2010) I followed a tutorial to make a simple OS. Later on I had a HDD disaster and lost about half the work. Managed to recover the rest. It's been a few years and I kind of want to get it up and running again and try to do some more work on it.
I wonder if anyone happens to know which tutorial I followed so I can reconstruct the lost work. I did some Google hunting and couldn't find it. I know:
  1. The website was pretty basic, black text on grey (?) background. Very Web 1.0.
  2. It used NASM iirc
  3. There was only one assembler file which was very straightforward, just set up the stack and then called a C function. The rest of it was C.
  4. The tutorial was pretty comprehensive. I remember it including stuff about IRQs, keyboard layouts, text-mode graphics, simple reading/writing to IDE hard drives. All written in C.
These are ones I've found that aren't it:
https://www.cs.bgu.ac.il/~yagel/dolev/MinimalOS/josh/
https://tutorialsbynick.com/writing-an-os-baby-steps/
https://wiki.osdev.org/Bare_Bones
http://mikeos.sourceforge.net/write-your-own-os.html
https://www.cs.bham.ac.uk/~exlectures/opsys/10_11/lectures/os-dev.pdf
Tutorials found by others in this thread:
http://www.osdever.net/bkerndev/Docs/title.htm <- the one I was looking for (localgravedigger)
http://www.brokenthorn.com/Resources/OSDevIndex.html (Ouchqt)
submitted by Qwertish to osdev [link] [comments]

Ekspor Email Thunderbird ke Outlook Secara Langsung dan Aman

Mozilla Thunderbird adalah aplikasi klien email yang banyak digunakan yang menyimpan seluruh file MBOX Thunderbird. Namun, itu macet karena beberapa alasan seperti serangan virus, kesalahan umum, atau email rusak. Banyak pengguna lebih suka beralih ke Outlook karena Outlook menawarkan algoritme dan fitur lanjutan yang tidak didukung oleh Thunderbird. Di blog ini, kami akan memandu Anda tentang cara mengekspor file Thunderbird ke format Outlook dengan menggunakan konverter Thunderbird ke Outlook yang andal.

Bagaimana Cara Mengekspor File Thunderbird ke Outlook Dengan Menggunakan Pendekatan Manual?

Di bawah ini, kami telah membahas langkah-langkah untuk mengekspor file Thunderbird ke format Outlook PST dengan menggunakan pendekatan manual:

● Jalankan aplikasi Thunderbird di komputer Anda.
● Klik pada file yang ingin Anda ekspor.
● Klik kanan pada file yang dipilih dan klik pada tab ‘Simpan Sebagai’.
● Klik pada opsi 'Ekspor'.
● Jalankan Outlook di sistem operasi.
● Klik pada 'Menu' dan tab 'New Folder'.
● Sekarang, ganti nama 'Folder' dan klik tombol 'OK'.
● Pilih email yang ingin Anda ekspor dari 'Thunderbird'.
● Klik opsi 'Selesai'.

Yang disebutkan di atas adalah langkah-langkah untuk mengekspor file Thunderbird ke Outlook dengan menggunakan metode manual. Namun, ada banyak batasan dalam menggunakan pendekatan manual yang disebutkan di bawah ini:

KDETools Thunderbird to Outlook Converter untuk Mengekspor File Thunderbird ke Format Outlook

KDETools Thunderbird to Outlook Converter memiliki beberapa fitur lanjutan yang memungkinkan penggunanya mengekspor file dalam waktu singkat. Alat yang efisien memungkinkan pengguna untuk memigrasi email ke jenis file Outlook PST tanpa merusak data. Thunderbird to Outlook Converter mempertahankan hierarki folder dan email Meta Data bahkan setelah proses konversi selesai. Konverter Thunderbird ke Outlook mengubah file Thunderbird menjadi berbagai jenis file seperti MSG, EMLX, PDF, EML, HTML, dan lain-lain. Perangkat lunak tingkat lanjut ini kompatibel dengan semua versi terbaru Outlook dan Windows. Alat ini kompatibel dengan file MBOX untuk Linux, Windows, dan Mac. KDETools Thunderbird ke Outlook converter memigrasikan file Thunderbird langsung ke Live Exchange Server dan Office 365.


Baca lebih lajut: https://www.kdetools.com/thunderbird/
submitted by Zestyclose-Ad-3715 to u/Zestyclose-Ad-3715 [link] [comments]

08-31 06:04 - 'Supposedly the autopsy performed by the private doctors hired by his family noted no evidence of asphyxiation, and he only based the cause of death on his viewing of the original, short video. Any summary of said autop...' by /u/InterestingBudget997 removed from /r/news within 5-15min

'''
Supposedly the autopsy performed by the private doctors hired by his family noted no evidence of asphyxiation, and he only based the cause of death on his viewing of the original, short video. Any summary of said autopsy is just gonna say the same thing, so I'll stand by my original statement.
Edit: here's a link to the autopsy report, be sure to look under the neck sections of the autopsy and injuries
[link]1
'''
Context Link
Go1dfish undelete link
unreddit undelete link
Author: InterestingBudget997
1: ww*.**n**pin.u*/-/*edia/h*nne*in**/re*i*ents*p*b*ic-safety/docu**nts/floyd*a**opsy-6-**20.pdf&*mp;v*d=2*hUKEwjAz_*b38Tr*hV*S**KHaOhB*8*F*AOe*Q*BhAB&am**usg=AOvV*w1*I*OuBSKfM**9-*UO*cGq*am*;c*hi*=15*885*92*346
Unknown links are censored to prevent spreading illicit content.
submitted by removalbot to removalbot [link] [comments]

Open policy processes for COVID-19

In thinking about how to respond to the crisis a few months back, colleagues and I entertained the idea of "Open Think Tanks" - the idea that we might create transparent digitally mediated, fora that seek to replicate with a wider community key features of the policy advice process in order to provide additional input and support to the high-stakes decisions governments all over the world must now make.
It has been interesting to see in recent weeks, how aspects of such a concept are emerging in different practices:
  1. the UK now has an independent, self-appointed, expert-advisory team to mirror the official government advice team SAGE: the first meeting of this body was live-streamed and it has received extensive coverage in the media. This effectively establishes a new collective environment for the science/policy interface concerning COVID-19. It also raises questions about how fit-for-purpose that format is. It has both been praised in a comment by the Lancet31098-9/fulltext)'s editor in-chief:
and criticized:
  1. At the same time, there have been developments to bring the actual "think tank community" into the digital realm, such as the Webtalk series here
  2. there has also been discussion of ways in which individuals could systematically be drawn in to work alongside governments through so-called "In Medias Res teams"
  3. there have been many new initiatives for community engagement, hackathons, and dissemination of digital tools for public engagement
  4. there have also been more live streamed expert round table events than could possibly be listed here and,
  5. professional societies and learned societies have established their own groups producing scientific reviews and policy recommendations
  6. extant networks of scientists have also been approached by policy-makers
  7. and, finally, grass-roots policy-oriented networks have formed such as the Health Psychology Exchange network, a diverse group of academics from universities, and practitioner psychologists working for the U.K.s National Health Service who have sought to create:
"a pipeline from research, through rapid evidence review and support for evidence-based policy making and practice to delivery of psychological interventions. We are preparing for questions arising from policy makers and practitioners. We have willing volunteers to translate the health psychology evidence into concrete best evidence advice and a newly established patient and public involvement and engagement group."
The breadth of initiatives and the speed with which they have emerged is to be welcomed, but it also seems timely also to ask whether some of these are more effective than others and whether these initiatives already suffice to provide optimal support.
In an ideal world, an open policy process would be a) inclusive - that is, reflect a diverse range of disciplines, experience and perspective, b) focussed - that is, aimed at relevant questions c) thorough - with respect to incorporation of all available evidence d) transparent - both with respect to final recommendations and the evidence underlying it, e) comprehensive - with respect to the breadth of issues of concern and e) visible to policy-makers
With respect to that ideal, what exists presently still seems fragmentary and limited.
The aim of this is consequently to prompt exchange about how things could, if at all possible, be improved further (or, alternatively, discussion of why that is ultimately not required).
All thoughts welcome, including information on specific initiatives, and types of initiatives that I might have overlooked.
submitted by UHahn to BehSciMeta [link] [comments]

Monitoring Systems for Tunnel Ventilation Market Expected Size Witness an Imperishable Growth Over 2025

“arcognizance.com” has added latest research report on “Global Monitoring Systems for Tunnel Ventilation Market”, this report helps to analyze top manufacturers, regions, revenue, price, and also covers Industry sales channel, distributors, traders, dealers, research findings, conclusion, appendix and data source.
With the slowdown in world economic growth, the Monitoring Systems for Tunnel Ventilation industry has also suffered a certain impact, but still maintained a relatively optimistic growth, the past four years, Monitoring Systems for Tunnel Ventilation market size to maintain the average annual growth rate of 0.0420296635673 from 35.0 million $ in 2014 to 43.0 million $ in 2019, Report analysts believe that in the next few years, Monitoring Systems for Tunnel Ventilation market size will be further expanded, we expect that by 2024, The market size of the Monitoring Systems for Tunnel Ventilation will reach 53.0 million $.
Download PDF Sample of Monitoring Systems for Tunnel Ventilation Market report @https://www.arcognizance.com/enquiry-sample/753258
This Report covers the manufacturers’ data, including: shipment, price, revenue, gross profit, interview record, business distribution etc., these data help the consumer know about the competitors better. This report also covers all the regions and countries of the world, which shows a regional development status, including market size, volume and value, as well as price data.
Besides, the report also covers segment data, including: type segment, industry segment, channel segment etc. cover different segment market size, both volume and value. Also cover different industries clients information, which is very important for the manufacturers.
Section 1: Definition
Section (2 3): Manufacturer Detail Siemens ABB Honeywell Conspec CODEL PBE Sick OPSIS
Brief about Monitoring Systems for Tunnel Ventilation Market Report with [email protected] https://arcognizance.com/report/global-monitoring-systems-for-tunnel-ventilation-market-report-2020
Section 4: Region Segmentation North America Country (United States, Canada) South America Asia Country (China, Japan, India, Korea) Europe Country (Germany, UK, France, Italy) Other Country (Middle East, Africa, GCC)
Section (5 6 7): Product Type Segmentation Mulipoint Detached
Industry Segmentation Highway Tunnels Railway Tunnels Subway Tunnels Other Tunnels
Channel (Direct Sales, Distributor) Segmentation
Section 8: Trend (2019-2024)
Section 9: Product Type Detail
Section 10: Downstream Consumer
Section 11: Cost Structure
Section 12: Conclusion
Single User License Copy and other purchase [email protected] https://www.arcognizance.com/purchase/753258
Table of Content
Chapter One: Monitoring Systems for Tunnel Ventilation Product Definition
Chapter Two: Global Monitoring Systems for Tunnel Ventilation Market Manufacturer Share and Market Overview
Chapter Three: Manufacturer Monitoring Systems for Tunnel Ventilation Business Introduction
Chapter Four: Global Monitoring Systems for Tunnel Ventilation Market Segmentation (Region Level)
Chapter Five: Global Monitoring Systems for Tunnel Ventilation Market Segmentation (Product Type Level)
Chapter Six: Global Monitoring Systems for Tunnel Ventilation Market Segmentation (Industry Level)
Chapter Seven: Global Monitoring Systems for Tunnel Ventilation Market Segmentation (Channel Level)
Chapter Eight: Monitoring Systems for Tunnel Ventilation Market Forecast 2019-2024
Chapter Nine: Monitoring Systems for Tunnel Ventilation Segmentation Product Type
Chapter Ten: Monitoring Systems for Tunnel Ventilation Segmentation Industry 10.1 Highway Tunnels Clients 10.2 Railway Tunnels Clients 10.3 Subway Tunnels Clients 10.4 Other Tunnels Clients
Chapter Eleven: Monitoring Systems for Tunnel Ventilation Cost of Production Analysis 11.1 Raw Material Cost Analysis 11.2 Technology Cost Analysis 11.3 Labor Cost Analysis 11.4 Cost Overview
Chapter Twelve: Conclusion
Other Trending Report:
Global Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions (MICE) Market Growth (Status and Outlook) 2019-2024 @ https://www.marketwatch.com/press-release/global-meetings-incentives-conventions-and-exhibitions-mice-market-size-share-industry-trends-value-chain-segment-and-forecasts-2024-2020-01-03
About Us: Analytical Research Cognizance (ARC) is a trusted hub for research reports that critically renders accurate and statistical data for your business growth. Our extensive database of examined market reports places us amongst the best industry report firms. Our professionally equipped team further strengthens ARC’s potential.
ARC works with the mission of creating a platform where marketers can have access to informative, latest and well researched reports. To achieve this aim our experts tactically scrutinize every report that comes under their eye.
Contact US: Name: Analytical research cognizance Address: 100 Church Street, 8th floor, Manhattan, New York 10007 Phone: +1 (646) 403-4695 +91 90967 44448 Email: [[email protected]](mailto:[email protected])
submitted by mayurpande6990 to u/mayurpande6990 [link] [comments]

Particulate Monitor Market to Witness Steady Expansion During 2019 to 2023 | Thermo Fisher Scientific, Aeroqual, Met One, & more

Particulate Monitor Market to Witness Steady Expansion During 2019 to 2023 | Thermo Fisher Scientific, Aeroqual, Met One, & more
The Particulate Monitor market report offers a sorted out perspective by the simplified information connected to Particulate Monitor Market. The Particulate Monitor Market gives a wide stage offering numerous open doors for different businesses, firms, associations, and start-ups. This report also comprises authenticate estimations to grow universally by contending among themselves and giving better and agreeable administrations to the clients.
Have some queries? Get Free Sample PDF Copy of Latest Research on Particulate Monitor Market: https://www.acquiremarketresearch.com/sample-request/162493/
Global stretch hood films market report includes PESTLE analysis, competitive landscape, and Porter’s five force model. Market attractive analysis wherein all the segments are benchmarked based on the market size, growth rate, and general attractiveness.
Some of the key players operating in the global Particulate Monitor market are: Thermo Fisher Scientific, Aeroqual, Met One, Dwyer Instruments, 3M, Honeywell, TSI, Mirion, FLIR, OPSIS, Altech Enviroment, Cemtek, HORIBA, Durag Group, Emerson Electric, Testo AG, Aeroqual, Macro Technology Instruments
Particulate Monitor Market
Grab Your Report at an Impressive Discount! With Corporate Email ID @ https://www.acquiremarketresearch.com/discount-request/162493/
The report underscores the segmentation analysis of the global Particulate Monitor market which is based on vital market segments such as types, regions, applications, technologies, and end-users. The proposed segmentation analysis helps clients in precisely targeting the actual market size and selecting the most lucrative segments for their Particulate Monitor businesses. Eventually, the report drives clients to make informed market decisions and build effective business stratagems.
Particulate Monitor Market Growth by Types: Fixed, Portable
Particulate Monitor Market Extension by Applications: Environmental Protection Department, Construction, Mining, Home Appliance
Other important pointers included in the report: • The study presents major market drivers that will augment the Particulate Monitor market commercialization landscape. • The study delivers a detailed analysis of these propellers that will impact the profit matrix of this industry positively. • The study presents information about the pivotal challenges restraining market expansion.
Have Any Query? Ask Our Expert @(Use Corporate email ID to Get Higher Priority) @ https://https://www.acquiremarketresearch.com/enquire-before/162493/
The Global version of this report with a geographical classification would cover regions: North America (USA, Canada and Mexico), Europe (Germany, France, UK, Russia and Italy), Asia-Pacific (China, Japan, Korea, India and Southeast Asia), South America (Brazil, Argentina, Colombia etc.), Middle East and Africa (Saudi Arabia, UAE, Egypt, Nigeria, and South Africa)
We are grateful to you for reading our report. If you wish to find more details of the report or want a customization, contact us. If you have any special requirements, please let us know and we will offer you the report as you want.
submitted by nixonsalvin to TechInsightreports [link] [comments]

Protected mode, addressing and kernels

Hello guys.
It's me again. I have a couple of questions about protected mode and, most importantly, memory and addressing. I've been working on jumping to 32bit protected mode and building a C kernel. By the moment, I've achieved setting up protected mode. Now, I want to build the kernel.
( I'm using this tutorial http://www.cs.bham.ac.uk/~exlectures/opsys/10_11/lectures/os-dev.pdf !! ON PAGE 54 !! )
In the tutorial, he offsets the kernel at 0x1000. That messed up my mind. I had my second stage bootloader at 0x0000:0x1000 (At least I suppose so, I use ORG 0x1000), so... I can't overwrite my bootloader. Hence, I googled "protected mode memory map" to know a bit about how memory is mapped. But in Low memory ( = real mode memory, am I right? ) there's very little memory to play with ( or at least I think so, because I don't know how to store my second bootloader just after the first one, wasting the minimum memory as possible; so I have to pick those thresholds ). So I looked for Upper memory ( = protected mode memory? ) but that is a mess too.
How can I offset my code "modules" correctly? Could you help me please? I mean, having, first, my bootloader, then my second bootloader... (then I also have a 16bit shell, and then there would be the kernel). How is the kernel stored?
Another thing is: I tried to store my 32bit code in another assembly file and store it in the fourth sector of the disk. So, I used INT 13h in real mode to load the sector (offseted at 0x1000) and far-jumped with CODE_SEG:bx (CODE_SEG is the segment of code (CS) set on the GDT and BX is 0x1000) but that gives me an error.
Please, help guys!
Thank you!
submitted by a7escalona to osdev [link] [comments]

LiDAR for Automotive and Industrial Applications 2019

COMPANIES CITED
“Aeye, Argo AI, ASCar, Ball Aerospace, Beijing Surestar Technology, Benewake, Blackmore Sensors and Analytics, Blickfeld, Bosch, Cepton Technologies, Continental, Daimler, Denso, Espros Photonics, Excelitas Technologies, Hamamatsu Photonics, Hesai Photonics Technologies, Ibeo Automotive Systems GmbH, ifm electronic, Innoluce BV, Innoviz Technologies, LeddarTech, Leica Geosystems, LeiShen Intelligent System, Leosphere, Lockheed Martin, Lumentum, Luminar Technologies, Micro Photon Devices, Neptec Technologies, Ocular Robotics, Omron, Opsys Tech, Oryx Vision, Ouster, Phantom Intelligence, Philips Photonics, pmdtechnologies AG, Princeton Optronics, Quanergy Systems, Riegl, RoboSense, SensL Technologies, SG Micro (SGMICRO), Sick AG, Spectrolab, STMicroelectronics, Strobe, Teledyne Optech, TetraVue, Thorlabs, Topcon, TriLumina, Trimble, Valeo, Velodyne LiDAR, Waymo, XenomatiX, ZF Friedrichshafen, and more…”
https://yole-i-micronews-com.osu.eu-west-2.outscale.com/uploads/2019/03/YD19010_LiDAR_Auto_Industrial_App_Yole_Flye-1.pdf
oz
submitted by theoz_97 to MVIS [link] [comments]

Global Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS) Market 2018 - Thermo Fisher Scientific, Emerson Electric

The global “ Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS)” research report enlists and explains all the minute details about the Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS). It also sheds light on the significant features and aspects of the market and explains it with appropriate statistics.In addition, it also highlights the dominating players in the market joined with their market share. The well-established players in the market are Thermo Fisher Scientific, Emerson Electric, OPSIS, HORIBA, Durag Group, Altech Enviroment, Siemens, Durag Group, Testo AG, Aeroqual, Macro Technology Instruments, Honeywell, ABB, Gasmet, CEM Solutions, Norditech, Ecotech, American Ecotech
You have to check this link for free PDF sample report : https://www.excellentmarketresearch.com/report/global-continuous-emissions-monitoring-systems-cems-market-by.html#reqsample
The Global Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS) Research Report Overview
The global Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS) research report starts with the Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS) overview where the market is defined and its functionality are explained. The second part of the report brings to the light the detailed study of segmentations Glass Shower Cubicle, Metal Shower Cubicle, Plastic Shower Cubicle, Other of the Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS). It explains how the market is classified with respect to the types of the product, end users, applications Household, Commercial, features, type of raw material used, and so on. These segments are further classified into the sub-segments for in-depth analysis and understanding of the particular market. Along with the segmentation, the report covers the most trending facts of the global Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS), most prominent market, market that accounts the maximum revenue, manufacture analysis, market share, market size, market forecast trends, market sales, production, supply, demand, and so on. This can help to understand the position of market in detail.
To explore full report detailed with TOC here : https://www.excellentmarketresearch.com/report/global-continuous-emissions-monitoring-systems-cems-market-by.html
Additional Information Provided In The Global Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS) Research Report
The global Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS) research report highlights the factors that influence the Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS) growth and product development along with technological upgradations that can boost the Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS). The report also covers the restraining factors that hinder the Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS) growth. The market position and its size are further studied on the basis of geographical regions. The global Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS) research report also brings to the lime light the leading market players Thermo Fisher Scientific, Emerson Electric, OPSIS, HORIBA, Durag Group, Altech Enviroment, Siemens, Durag Group, Testo AG, Aeroqual, Macro Technology Instruments, Honeywell, ABB, Gasmet, CEM Solutions, Norditech, Ecotech, American Ecotech which contribute in both aspects, value and volume of sales and the regions that have moderate and slow growth. The global Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS) research report also discusses the competitive market players, their recent developments and advancements, their sales strategies which have helped them to achieve the prominent players position in the Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS).
There are 15 Chapters to display the Global Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS)
Chapter 1, Definition, Specifications and Classification of Traditional Shower Cubicle , Applications of Traditional Shower Cubicle , Market Segment by Regions; Chapter 2, Manufacturing Cost Structure, Raw Material and Suppliers, Manufacturing Process, Industry Chain Structure; Chapter 3, Technical Data and Manufacturing Plants Analysis of Traditional Shower Cubicle , Capacity and Commercial Production Date, Manufacturing Plants Distribution, R&D Status and Technology Source, Raw Materials Sources Analysis; Chapter 4, Overall Market Analysis, Capacity Analysis (Company Segment), Sales Analysis (Company Segment), Sales Price Analysis (Company Segment); Chapter 5 and 6, Regional Market Analysis that includes United States, China, Europe, Japan, Korea & Taiwan, Traditional Shower Cubicle Segment Market Analysis (by Type); Chapter 7 and 8, The Traditional Shower Cubicle Segment Market Analysis (by Application) Major Manufacturers Analysis of Traditional Shower Cubicle ; Chapter 9, Market Trend Analysis, Regional Market Trend, Market Trend by Product Type Glass Shower Cubicle, Metal Shower Cubicle, Plastic Shower Cubicle, Other, Market Trend by Application Household, Commercial; Chapter 10, Regional Marketing Type Analysis, International Trade Type Analysis, Supply Chain Analysis; Chapter 11, The Consumers Analysis of Global Traditional Shower Cubicle ; Chapter 12, Traditional Shower Cubicle Research Findings and Conclusion, Appendix, methodology and data source; Chapter 13, 14 and 15, Traditional Shower Cubicle sales channel, distributors, traders, dealers, Research Findings and Conclusion, appendix and data source.
Enquire here get customization this report : https://www.excellentmarketresearch.com/report/global-continuous-emissions-monitoring-systems-cems-market-by.html#inquiry
Reasons for Buying Continuous Emissions Monitoring Systems (CEMS)
This report provides pin-point analysis for changing competitive dynamics It provides a forward looking perspective on different factors driving or restraining market growth It provides a six-year forecast assessed on the basis of how the market is predicted to grow It helps in understanding the key product segments and their future It provides pin point analysis of changing competition dynamics and keeps you ahead of competitors It helps in making informed business decisions by having complete insights of market and by making in-depth analysis of market segments
Thanks for reading this article; you can also get individual chapter wise section or region wise report version like North America, Europe or Asia.
contact us 444 E Lake Street, Suite 1700, Chicago, IL 60606 USA. Phone : +1(312) 588-9716 Email : [[email protected]](mailto:[email protected])
submitted by McClainGary to u/McClainGary [link] [comments]

Jurnal Dalam Kehidupan Sehari-hari

Apakah Anda sering membuat jurnal? Saya kadang membuat jurnal. Itu adalah bagaimana saya mengingat perjalanan yang telah saya lakukan sebelumnya, pengalaman hidup yang saya nikmati, dan kotak sampah yang saya bersihkan setiap pagi.
Kita adalah penulis, dan bahkan lebih bermanfaat lagi untuk membuat jurnal. Belum yakin? Biarkan saya berbagi dengan Anda beberapa tips penting dari pengalaman saya tentang cara menulis jurnal yang terdapat pada https://jurnalputih.id
Ada banyak alasan mengapa membuat jurnal adalah ide yang bagus. Saya ingin berbagi satu hal yang menarik.
Anda memiliki beberapa opsi untuk bagaimana jurnal Anda dibuat.
Sebuah buku, tempat Anda menulis dengan pena atau pensil di atas kertas: Menulis di buku yang tidak begitu bagus sehingga Anda takut untuk menulis di dalamnya. Pertahankan ukurannya cukup kecil sehingga tidak terlalu berat membawanya dalam tas Anda. Jangan mencoba membuat jurnal di malam hari ketika satu-satunya kertas yang Anda miliki di meja samping tempat tidur. Pagi berikutnya saya tidak bisa membaca tulisan saya, dan ide yang ingin saya jurnal hilang.
Keuntungan dari kertas adalah Anda dapat menulis tanpa harus dicolokkan ke perangkat elektronik. Anda tidak perlu khawatir tentang baterai mati, dan Anda dapat menulis bahkan ketika matahari cerah atau bahkan maskapai penerbangan yang membuat Anda khawatir mematikan perangkat elektronik.
Kerugian dari jurnal kertas adalah jika Anda kehilangan jurnal dan Anda tidak membuat salinannya, Anda telah kehilangan semua tulisan.
Perangkat lunak: Ada beberapa aplikasi perangkat lunak di pasaran yang dapat Anda gunakan untuk jurnalputih. Pastikan mereka menyinkronkan ke cloud, karena Anda tidak ingin kehilangan entri Anda karena Anda menggoreng hard drive komputer Anda.
Journey and Day One dapat menambahkan foto dan teks, dan mengekspor semua entri Anda ke PDF. Anda juga dapat membuat jurnal di Microsoft Word atau Scrivener dan menyimpan file Anda ke program berbasis cloud yang akan membuat file Anda aman jika Anda kehilangan komputer atau menuangkan air ke keyboard Anda.
submitted by bestsmartphone to FindBacklink [link] [comments]

[Assembly] Visual tutorial of kernel going from 16 bit to 32 bit?

I am trying to follow along this PDF that show how to make a basic kernel and I am "stuck" at the part where he defines the GDT and switches to 32 bit mode. I can't wrap my head around where the code/data is memory wise. I have tried looking for a visual representation of memory during this stage but to no avail.
Does anyone have any resource that has visual examples of memory, and especially during this stage?
submitted by Wilfred-kun to learnprogramming [link] [comments]

Random Shit 68: Why Modern Feminism is Complete Bullshit: The Ultimate Facts Sheet. [By Eclectic Crafter]

Eclectic Crafter's great 300+ links Works Cited page showing all the times modern feminism has been full of lies, hatred, misinformation, and general awfulness. Read the full thing using the link below.

SOURCE: http://bit.ly/1Gq5h5v

INDEX
  1. GENDER STATISTICS
  2. RACIAL STATISTICS
  3. WAGE GAP
  4. MEN BEING HARMED
  5. WOMEN BEING HARMED
  6. FEMINISTS BEING HORRIBLE
  7. CANCER BETWEEN BREAST AND PROSTATE
  8. LINKCEPTION (other bunch of sources)
  9. PRISON RAPE
  10. LGBT+
  11. GENDER STATISTICS

1. GENDER STUDIES
1) Most Human Traffic Perpetrators are Women, not men:
2) Marine corps proves men are objectively better soldiers:
3) Both men and women are ‘graded’ in school based on looks, men have it worse (contrary to feminist belief)
4) Men stronger than women on average:
5) Porn users treat women better:
6) Women wanted 2:1 in STEM fields
7) Men use logic more due to wiring of the brain:
8) Men are less likely to KNOW emotions, not have them:
9) Missing people by age, race, sex:
10) Bad things are happening less:
11) Marriage is lowering:
12) Women control households more than men:
13) Women taking children more when single:
15) And women usually spend more of the money:
16) Male victims, and their Perpetrators:
17) Rape stats (1 in 6 wrong)
18) Who are being parents:
19) Males Attacked More Than Women/ Safer world
20) Fighting back causes less crime
21) Domestic violence:
  1. Men are guilty until proven innocent:
23) Murder statistics for UK/US:
24) Men are twice as likely to be homeless:
25) Women live longer:
26) List of movies for bechdel test. More pass than not:
2. RACIAL STATS
1) Court bias against men is at least 6 times bigger than racial bias:
2) Blacks on SNAP (food stamps) more:
3) Race on Race violence
4) Blacks have a higher chance to go to jail during their life:
5) Blacks have lower income, but less poverty stricken
6) Irish worth less than blacks, treated worse:
7) Whites being enslaved:
3. WAGE GAP
1) Wage gap:
2) Wage gap legality:
4. MEN BEING HARMED
1) Discrimination against males:
2) Men make up 97% of combat fatalities
3) Men pay 97% of alimony
4) Men make up 94% of workplace suicides
5) Men make up 93% of workplace fatalities
6) Men lose custody in 84% of divorce cases
7) 89% of men will be the victim of at least one violent crime
8) 77% of homocides are men
9) Men are over twice as victimized by strangers than women
10) Men are 165% more likely to be convicted of a crime than women
11) Men get 63% longer sentences than woman for the same crime
12) 60-80% of the homeless are men
13) Women's cancers receive 15X more funding than men
14) At least 10% of fathers are victims of paternity fraud
15) Women tend to choose careers that pay less than men
16) Women killing more kids, mainly male
17) Logic and truth are considered abuse:
18) By the way, men ARE shamed for not having children:
19) Women are liked more than males on Fathers day
20) Men commit suicide 4 times more than women:
21) Vast majority (92%) of workplace fatalities are men:
22) Selective Service sources:
21) Unfair health departments:
22) Boys in education:
23) Feminists fighting against equal custody:
24) Story on reproductive rights:
25) Rape charge anonymity pledge dropped:
26) Mens shelter owner suicide due to lack of funding:
27) Changing of rape laws to favour female predators:
28) Domestic Violence Programs Discriminate Against Victims Who Are Male:
29) Suppressing certain portions of domestic violence:
30) Feminists petition government to give money to women, whilst men suffered most during recession:
31) Manspreading:
32) Feminists complaining against the "sexism" of helping men who had lost jobs, rather than women who had gained jobs:
33) Men being sexually harassed more:
5. WOMEN BEING HARMED
1) Feminism makes women scared:
2) Belittles, encourages more rape of females:
3) Hypocrisy with female perpetrators:
4) Feminists want women to be treated differently than men:
5) Further reading for the 2% false rape claim (being false):
6. FEMINISTS BEING HORRIBLE
1) Why reproductive rights are a mess summed up by a Reddit user:
2) Majority believe in equality:
3) Feminists like to see white people cry and be harmed:
4) Things that are racist or sexist to feminists:
  1. Photos/Light/The sun - http://www.racked.com/2015/7/7/8906343/instagram-racism
  2. Barbeques - http://www.theguardian.com/commentisfree/2015/jul/04/barbecue-american-tradition-enslaved-africans-native-americans
  3. Art by Whites (art in general) - https://news.artnet.com/art-world/museum-of-fine-arts-boston-apologizes-for-kimono-event-315000
  4. Being White: https://archive.is/302yt Merit: http://dailycaller.com/2015/07/06/top-american-indian-scholar-outed-as-fake-indian/
  5. BDSM: http://lavenderprivilege.tumblr.com/post/103280854262/i-dont-think-you-know-what-masochism-is-it-is
  6. Not being a drug addict: http://t-itty.tumblr.com/post/124123975246/drgnfckr-if-you-havent-been-addicted-to
  7. Air conditioners: http://www.washingtonpost.com/local/frigid-offices-freezing-women-oblivious-men-an-air-conditioning-investigation/2015/07/23/bdd1b4b4-30ae-11e5-97ae-30a30cca95d7_story.html http://www.telegraph.co.uk/women/womens-life/11760417/Air-conditioning-in-your-office-is-sexist.-True-story.html
  8. Science: https://whyscienceissexist.wordpress.com/
  9. Seriously, Science: https://books.google.co.uk/books?id=tmLuCAAAQBAJ&pg=PA219&lpg=PA219&dq=is+sexist&source=bl&ots=rG5CWmkVmo&sig=chiikmlz8Cnx4lSZw9mBfVYRKx0&hl=en&sa=X&ved=0CEQQ6AEwBjhkahUKEwjOpIuoyo_IAhXJfhoKHQ7_Ax4#v=onepage&q&f=false
  10. Stem is sexist - https://www.timeshighereducation.com/news/students-tell-stem-sexism-bristol
  11. Peer review is sexist - http://www.timeshighereducation.co.uk/news/sexist-peer-review-causes-storm-online/2020001.article
  12. Mars colonies are sexist - http://www.theguardian.com/science/the-lay-scientist/2015/may/06/how-can-our-future-mars-colonies-be-free-of-sexism-and-racism?CMP=share_btn_tw
  13. Meritocracy - http://authenticorganizations.com/harquail/2011/11/07/why-do-meritocracies-hurt-women/#sthash.19vg7jGR.dpbs
  14. History - http://www.jstor.org/stable/349851?seq=1#page_scan_tab_contents
  15. Chivalry - http://www.huffingtonpost.ca/2015/03/11/chivalry-sexist_n_6847264.html
  16. War - http://historynewsnetwork.org/article/22751
  17. Sexist anthems - http://www.theguardian.com/news/datablog/2015/feb/25/how-sexist-is-canadas-national-anthem-compared-with-others
  18. Sexist money - http://www.bbc.co.uk/news/magazine-32204664
  19. Sexist attitudes - http://www.telegraph.co.uk/women/womens-politics/11276510/Hillary-Clintons-money-isnt-the-problem.-Our-sexist-and-outdated-attitudes-are.html
  20. Rape culture - http://www.redstate.com/2015/07/13/sexism-rape-culture/
  21. Monogamy - https://robertlindsay.wordpress.com/2015/07/17/apparently-monogamy-is-now-sexist/
  22. Fatherhood - https://archive.is/4OrJ0
  23. Judaism - http://www.chabadbrisbane.com/templates/articlecco_cdo/aid/964239/jewish/Judaism-Is-Sexist.htm
  24. Christianity - http://www.religiouscriticism.com/bible/the-sexist-bible/
  25. The Church - http://www.huffingtonpost.com/2015/01/30/sexism-church-all-together_n_6582268.html?ir=Women&ncid=fcbklnkushpmg00000046
  26. The Dalai Lama - http://www.express.co.uk/news/world/607531/Dalai-Lama-Sexist-Attractive-woman-successor-London-Britain-Tibet-Perez-Hilton
  27. Not Islam, though - http://mic.com/articles/100156/everything-wrong-with-calling-muslim-countries-sexist-in-one-5-minute-video
  28. Sexist words - http://www.nationalreview.com/phi-beta-cons/392991/freshman-now-offensive-dangerous-sexist-word-jennifer-kabbany
  29. Sexist Books - http://www.theguardian.com/commentisfree/2015/may/18/you-might-not-think-youre-a-sexist-until-you-take-a-look-at-your-bookshelf
  30. Art is sexist - http://www.huffingtonpost.com/2015/02/20/sexism-art-_n_6721318.html
  31. Video games are sexist - http://motherboard.vice.com/read/real-life-sexism-follows-women-into-virtual-worlds?utm_source=mbtwitter http://www.bbc.co.uk/news/technology-27824701
  32. Magic the Gathering - http://www.manaleak.com/mtguk/2014/05/dresses/
  33. Toys - http://www.huffingtonpost.co.uk/news/sexist-toys/
  34. Chess is sexist - http://www.chess.com/forum/view/general/chess-described-as-racist-and-sexist
  35. Women's football - http://www.bbc.co.uk/news/blogs-trending-33411415
  36. Boxing - http://boxingjunkie.com/2015/08/17/shane-mosley-boxing-sexist-maureen-shea-aug-29-ppv/
  37. Head injuries are sexist - http://www.alternet.org/why-traumatic-head-injuries-are-urgent-feminist-issue
  38. Car crashes - http://www.dailymail.co.uk/news/article-2052322/Women-drivers-greater-risk-car-crashes-thanks-sexist-safety-measures-study-finds.html
  39. HIV - http://sbmt.org.bportal/pesquisa-analisa-porque-transmissao-do-hiv-e-sexista/?lang=en
  40. Climate change - http://blueandgreentomorrow.com/features/climate-change-is-sexist-and-its-our-fault/
  41. The police - http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/4218519/Racism-and-sexism-persists-in-police-service.html
  42. The beer industry - http://www.grubstreet.com/2013/11/beer-industry-women.html
  43. Laundry is sexist - https://web.archive.org/web/20060424151444/http://pandagon.net/2006/04/23/my-laundry-basket-might-be-sexist-but-the-cats-a-role-model-for-equality/
  44. Air conditioning - http://jezebel.com/is-office-air-conditioning-a-sexist-conspiracy-1719883384
  45. Seagulls - http://www.dailymail.co.uk/news/article-3175036/Now-seagulls-cunning-Packs-birds-target-women-develop-new -tactics-steal-lunch.html
  46. Tesco manual checkouts - http://www.dailymail.co.uk/news/article-3179755/No-nagging-bagging-area-Tesco-replace-bossy-female-voice.html
  47. Miss Universe - http://www.dailytelegraph.com.au/rendezview/miss-universe-is-sexist-miss-nude-australia-is-not/story-fnpug1jf-1227502829613
  48. Hot guys - http://www.comingoffaith.com/life/what-if-the-man-you-want-to-date-is-sexist/?hvid=3UnyDL
  49. Feminist Fantasies - http://www.salon.com/2011/11/18/a_feminists_secret_sexist_fantasy/
  50. Hugging - http://www.nationalreview.com/article/423998/helen-mirren-girlfriend-arm-comment-sexist
  51. A shirt - http://www.theverge.com/2014/11/13/7213819/your-bowling-shirt-is-holding-back-progress
  52. Wearing a tie - http://www.dailymail.co.uk/news/article-165163/Wearing-tie-sexist.html
  53. Dress codes - http://www.wnd.com/2015/09/high-school-girl-dress-code-is-sexist/
  54. Poverty - http://www.one.org/us/take-action/poverty-is-sexist/
  55. Criticism of Hillary Clinton - http://edition.cnn.com/2015/08/09/politics/bernie-sanders-hillary-clinton-sexist-criticism/
  56. Barack Obama - http://iwf.org/blog/2797132/-Sherrod-Says-Barack-Is-Sexist-Because-He-Called-Elizabeth-by-Her-First-Name
  57. Obamacare - http://www.academia.org/dear-america-obamacare-is-sexist/
  58. Barclays Bank - http://www.mybanktracker.com/Barclays-Bank-Delaware/Reviews/barclays-is-sexist-18941
  59. Clickbait - http://fembotmag.com/2015/03/08/5-common-clickbait-trends-that-are-harmful-to-women/
  60. Hollywood - http://z963.com/hayek-hollywood-is-sexist/
  61. TV - http://www.broadcastnow.co.uk/news/people/anne-robinson-tv-is-sexist-and-ageist/5005039.article
  62. The Scottish legal system - http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/news/uk_news/scotland/article1081884.ece
  63. Society - https://www.tvnz.co.nz/one-news/entertainment/jennifer-aniston-says-society-is-sexist-6216604
  64. Life Expectancy - http://blogs.unimelb.edu.au/sciencecommunication/2014/10/26/life-expectancy-is-sexist/
  65. Rioting - http://emorywheel.com/10394/
  66. Not rioting - http://www.tmz.com/2014/04/09/uconn-students-womens-basketball-ncaa-riot-arrests/
  67. The Bechdel Test - http://observationdeck.kinja.com/the-bedschel-test-is-sexist-1499254298
  68. Feminism - http://www.debate.org/opinions/is-feminism-sexist
  69. Equal rights for men - http://news.yahoo.com/this-california-law-is-helping-men-213035804.html
7. CANCER BETWEEN BREAST AND PROSTATE
1) One:
2) Two:
3) Three:
4) Four:
5) Five:
6) Six:
7) Seven:
8) Eight:
9) Nine:
8. LINKCEPTION
1) One:
2) Two:
3) Three:
4) Four:
5) Five:
9. Prison Rape stats
1) One:
2) Two:
3) Three:
4) Four:
5) Five:
6) Six:
10. LGBT+
11. ETC. Order Fixing
VIDEOS USED:
1) The Top Five Feminist Myths of All Time: https://www.youtube.com/watch?v=3TR_YuDFIFI
2) Does sex equal consent to parenthood: https://www.youtube.com/watch?v=z7_-4Q7Ia5g
3) Feminists saying the 1 in 4 (1 in 5, 1 in 6) rape myth:
4) FBI's section about forcible rape: https://www.fbi.gov/about-us/cjis/uccrime-in-the-u.s/2012/crime-in-the-u.s.-2012/violent-crime/rape
submitted by Mcheetah2 to randomshit [link] [comments]

Projekt UML "Aplikacja do fiszek" - proszę o opinie -programisty, użytkownika takiej apki, kogoś kto nie używa

Witam, jako zaliczenie na studiach miałem do przygotowania projekt aplikacji głównie z pomocą UML. Projekt to aplikacja do zarządzania fiszkami. Jeżeli ktoś nie wie- fiszki to takie "karteczki" do nauki słówek obcych. Ostatnim elementem jakiego wymaga ode mnie wykładowca to 3 różnie opinie.
Jak w temacie bardzo zależy mi na opinii na temat projektu:
-programisty, -osoby która korzysta z jakiejś aplikacji do fiszek, -osoby która nie korzysta z takiej aplikacji (czy np. taka aplikacja by ją zachęciła).
Oczywiście jedna osoba może wypowiedzieć się np. jednocześnie jako programista oraz ktoś kto korzysta z takiej aplikacji. Również chętnie usłyszę jak największą ilość opinii, nie tylko po jednej z każdego "typu".
Zdaję sobie sprawę że to sporo tekstu więc nie proszę o lekturę od deski do deski. Pobieżne spojrzenie na tyle by zrozumieć zamysł (ze strony użytkownika), i takie samo spojrzenie na diagramy UML (ze strony programisty) zdecydowanie mi wystarczy.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc osób chętnych do wyrażenia opinii.
LINK: https://www.dropbox.com/s/sqqth4k95bnxq0u/OPSI%20projekt%20na%20reddita.pdf?dl=0
Serdecznie Pozdrawiam
P.S. Ogólny kształt projektu tzn. wszystkie podpunkty, rozdziały, kolejność-miałem z góry narzucone. Moim zadaniem było wykonanie tych pojedynczych elementów zgodnie ze skryptem.
submitted by erde93 to programowanie [link] [comments]

Collection of links to useful online tutorials / resources

Tutorials / articles:
OSDev.org Wiki - http://wiki.osdev.org/
OSDev.Org Wiki - BareBones - http://wiki.osdev.org/Bare_Bones
OS from scratch - Birmingham University - http://www.cs.bham.ac.uk/~exlectures/opsys/10_11/lectures/os-dev.pdf
BrokenThorn Tutorials - http://www.brokenthorn.com/Resources/OSDevIndex.html
James Molloy Tutorial - http://www.jamesmolloy.co.uk/tutorial_html/index.html
Videos:
https://www.youtube.com/watch?v=Lgd5aV2LKrk
https://www.youtube.com/watch?v=rr-9w2gITDM
https://www.youtube.com/playlist?list=PL62A66DDD3B3CC0B7
https://www.youtube.com/usemikemurphycs/playlists
Presentation:
http://charliethe.ninja/slideshow/introtoc.html
submitted by ednutting to osdev [link] [comments]

[426] * Authorize a contract with Opsis Architecture LLP for design and construction administration services for new construction and renovations of the Mt. Tabor and Delta Park Urban Forestry Yard maintenance facilities and a bicycle / pedestrian path adjacent to Mt. Tabor Yard for a total

Session: 2016-04-27 09:30:00 -0700

426

* Authorize a contract with Opsis Architecture LLP for design and construction administration services for new construction and renovations of the Mt. Tabor and Delta Park Urban Forestry Yard maintenance facilities and a bicycle / pedestrian path adjacent to Mt. Tabor Yard for a total not-to-exceed amount of $980,000 (Ordinance) 10 minutes requested
PDF: http://www.portlandonline.com/auditoarticle/574164
submitted by pdxapibot to pdxcouncilagenda [link] [comments]

Wound dressing - practical demonstration - YouTube FaceApp Review - YouTube Unintentional Opsies #29 [REDDIT REVIEW] - YouTube Oopsies, I made a mess  Little Angel Kids Songs & Nursery ... Profil Penelitian OPSI

Jetzt Opsite Inzisionsfolie 10cm x 14cm (50 St) online bestellen. apo-rot Online Apotheke große Auswahl, schnell & sicher Geprüfter Shop opsi ist die Fortschreibung eines Konzepts, das seit Mitte der 90er Jahre bei einer Landesverwaltung auf über 2000 Clients in verschiedenen Lokationen kontinuierlich im Einsatz ist und stetig weiterentwickelt wurde. opsi Getting Started opsi-Version 4.1 Stand: 14. September 2020 uib gmbh Bonifaziusplatz 1b 55118 Mainz Tel.:+49 6131 275610 www.uib.de [email protected] weben aus dem leben- opsie sehen den Organismus Bradykardie verlangsamte Herztätig- brady- verlangsamt, verzögert keit Dermatologie Lehre von den Haut- derma- Haut krankheiten Diarrhoe das Durchfließen, dia- durch, hindurch Durchfall Disacharid oder Doppelzucker di(s)- zweimal, doppelt Disaccharid (sakcharon = Zucker) Dystrophie Ernährungsstörung dys- schlecht, fehlerhaft, unrichtig, un ... Die OPSI-Skript-Sprache zur Paketierung selbst ist ebenfalls mit einem separaten über 200 Seiten langen PDF ausführlich dokumentiert. Fazit zu Opsi. OPSI macht als Software-Verteilungs-System einen sehr robusten und mittlerweile auch ausgereiften Eindruck. Geübte Admins mit Basis-Linux-Kenntnissen sollten in wenigen Stunden in der Lage sein, ein funktionierendes Test-System zu installieren ...

[index] [7685] [4451] [5004] [6494] [7484] [7453] [4038] [1221] [5717] [495]

Wound dressing - practical demonstration - YouTube

Learn more about NEW Poopsie Slime Surprise: https://poopsie.mgae.com Want to buy Poopsie Slime Surprise? Find where to buy here: http://bit.ly/BuyPoopsie Ma... Profil Penelitian Pengendalian Air Masa Majapahit Abad 13 - 15. Theres been concerns regarding FaceApp stealing data. Please be cautious if downloading Suppert the chan get merch : https://represent.com/pewdiepie 🔥 ( ‿ )... inb4 vox N E W M E R C H : https://represent.com/pewdiepie 🔥 ( ‿ ) Submit M E M E S: https://www.reddit.com/r/PewdiepieSubmissions/ ༼♥ل͜♥༽ __ AD Shop ... O psie który jeździł koleją Stary Wujek - https://www.facebook.com/starywujek000/

#